koocos 2010.09.28. 15:43

Bárányhimlő TCR

Nagy kihívás adott témára minden évben újat kitalálni. Szerencsére a bárényhimlő vakcinához idén filmet is készíthettünk. A TCR spot előnyös adottságai miatt viszonylag szűkös büdzséből is sokszor megjelenhetett a tévében, így a pöttyös kisgyerekek sokaknak ismerősek lehetnek. Nagyon szerettem gyerekekkel dolgozni! Külön élmény volt, hogy a spot vágását is teljes egészében én csinálhattam.

A spot célja, hogy az éppen közösségbe (bölcsődébe, óvodába) készülő  gyerekek szüleinek figyelmét felhívja arra, hogy a bárányhimlő veszélyes betegség, de van megoldás. Sajnos évente közel ezer gyerek kerül kórházba a bárányhimlő súlyosabb következményei miatt: nem mindenki hordja ki tehát a betegséget csupán a viszketés kellemetlenségeit elviselve. Védőoltással ma már ez a betegség is megelőzhető. A kampány a van.Alapítvány megbízásából készült.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budavaridora.blog.hu/api/trackback/id/tr832329822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása