koocos 2010.09.28. 15:54

JÉGTEA forgatás fókával

Mi van akkor, ha van egy olyan terméked, mint a jeges tea, ami semmiben nem különbözik más márkák hasonló termékeitől? Bemutatodhatod ugyanazt, amit a többiek, a természetes teaföldeket, az aranyló teát, a bennszülötteket, ahogy szedik, esetleg azt, a jeges tea mennyi energiát és vitalitást ad... Vagy valami egészen mást! Amikor elkezdtünk a Szentkirályi jeges teán gondolkozni, arra jutottunk, valami egészen új ötlet kell, hogy megkülönböztessük a terméket. Így jött az ötlet, hogy a tealevelet az Antarktiszon egy fóka találja meg egy csinos eszkimó lány segítségével, mintha csak egy jó szaglással rendelkező, amolyan "exotikus kutya" lenne.

A Magyarország egyetlen akrobata lányfókájával, Selly-vel forgatott spotban a gyönyörű eszkimó lány hű társával ered útnak hogy meglelje a jégbefagyott tealeveleket. És persze a valódi kincset, a Szentkirályi Jégteát. A forgatás egy napon keresztül zajlott, stúdióban, hógéppel, élethű díszlettel, majd hetekig utómunka stúdió dolgozott a végeredményen. A spot aktualitása, hogy a Szentkirályi jegestea új designt és szlogent kapott.

Ez nem jeges tea. Ez JÉGTEA.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budavaridora.blog.hu/api/trackback/id/tr922329856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása