koocos 2010.09.28. 14:27

Park! Public Art Project

Mindig is szerettem a társadalmi célú kampányokat. A Park! egy igazán nagyszabású kezdeményezés volt, mely a környezettudatosságot helyezte középpontba. A kampány társadalmi célú kategóriában Hipnózis díjat nyert.

Ilyen kampányok viszonylag rendszeresen születnek, de vajon hogyan tudunk egy olyan látványos, tömegeket elérő happeninget rendezni, amit a média és résztvevők ezrei is a szárnyukra vesznek és továbbvisznek? Egy nyilvános, utcai public art projekttel, aminek keretében maga a részt vevő is alkotó lesz! A 10 ezer kiosztott Park! Pólónak köszönhetően zöldbe öltözött civil tömeg és a róluk helikopterről készült kép maga az üzenet: élj környezettudatosan, élj zölden! Az esemény házigazdája Ónódi Eszter volt, a képeket pedig a világhírű land art fotós, Jason Hawkes készítette.


A kampány mérlege: 80 ezer PestiEst kiadvány, több, 70 ezer környezettudatos ember, és számos sajtó és média-megjelenés.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budavaridora.blog.hu/api/trackback/id/tr892329614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása