koocos 2012.02.09. 11:12

Tévézni rakkendroll!

2011 augusztusában egy új koncepcióval nyertük meg a UPC tenderét, melynek kihívása a UPC által előállított szórakoztató tartalom stratégiájának és a UPC social media kommunikációjának átgondolása és megvalósítása volt. A Tévézni rakkendroll! koncepció nyert, melynek középpontjában a sorozatmániás sztárblogger, Sixx áll. Ő szolgáltat szöveges és videós tartalmakat a Facebook oldalra. A videós tartalom előállítása, kitalálása, a részek leforgatása, gyártása az én feladatom volt.

A koncepció neve "Tévézni rakkenroll", Sixx ugyanis egy igazi ősrocker, tetoválásokkal kivarrva és a szókimondás is az erőssége. Sixx beemelése a UPC social media világába, vagyis a tendernyertes ötlet csapatmunka, a "Tévézni rakkendroll" cím az én fejemből pattant ki. 

Trailer:

A cím gyakorlatilag egy hetente jelentkező tévézésről szóló magazinműsort takar, a televízió kulisszái mögé kukkantunk úgy, ahogy eddig még nem tették. Nem feltétlenül a sztárokra vagyunk kíváncsiak, hanem műsorkészítőkre, és olyan szakértőkre, akik például el tudják magyarázni nekünk, mennyire valóságos a Dr. House orvoslása vagy a nyomozás a CSI-ban. Túl vagyunk a 20. adáson és eddig már olyan témáink voltak, mint:

- Beszélgetés egy orvosszakértővel a Dr. House-ról

- Látogatás egy valódi helyszínelőnél

- Inzerjú hazugságszakértővel a Lie to me sorozattal kapcsolatban

- Interjú a beugró producerével

- Interjú az Aranypart valóságshow legrebellisebb egyéniségével, Levivel

- Interjú Winkler Róberttel, Pokorny Liával, Rudolf Péterrel

- és még sok minen van a tarsolyunkban!

Videók összegyűjtve itt és itt.

Facebook oldal címe. 

Néhány izgalmas adás:

 

A websorozat bronz díjat kapott a Social Media Best Practice 2011 versenyen.

 

Címkék:video online project strategy social media Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budavaridora.blog.hu/api/trackback/id/tr494083411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása