koocos 2013.10.05. 15:27

A Tízdolog.hu belépett a hirdetési piacra - Kreatív Online

Rólunk írt a Kreatív Online: "Átalakította hirdetési formátumait és sales house-t választott a Tizdolog.hu online magazin."

"Másfél éve alakult a főként nagyvárosi női olvasótáborra fókuszáló Tizdolog.hu online magazin, amely naponta jelentkezik rövid, szórakoztató tízes listákkal életmód, gasztro, divat, utazás és kultúra témakörökben. A reklámszakemberekből álló szerkesztők az online tartalomszolgáltatás mellett közösségi programokat is szerveznek.

A Tizdolog.hu az idei harmadik negyedévtől átalakítja felületeit a hirdetési szabványoknak megfelelően. A közvetlen megkeresések mellett mostantól az oldal fő értékesítési partnere a Lighthouse Media online sales house, ahol függetlenül és női/trend csomagokban is elérhetők az oldal felületei."

 

Címkék:online project privat copywriting Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budavaridora.blog.hu/api/trackback/id/tr785552623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása